Over mij
 

        

Ik geniet van uitdagingen, ben doelgericht en ondernemend. Van nature ben ik systematisch en ordelijk. Ik streef ernaar dingen goed te doen, ik ben analytisch en ben praktisch ingesteld.

Een geboren organizer zou je zeggen...


Uitstelgedrag, perfectionisme, chaos (door het hebben van te veel spullen, plannen en doelen), gebrek aan overzicht, de zoektocht naar een haalbare huishoudplanning en het zoeken van de goed-genoeg-moeder in mij... het is mij allemaal niet vreemd.


Door mezelf effectieve routines aan te leren vond ik een manier om mijn huishouden te runnen, zonder achter de feiten aan te lopen. Ik leerde mijn grens te verschuiven van een streven naar perfectie, naar het goed-genoeg zijn en door methodes als ‘Getting Things Done’ kreeg ik grip op mijn taken en agenda. 


Uit ervaring kan ik zeggen dat het organiseren van je leven een uitdagend proces van zelfkennis vergroten en valkuilen herkennen is.

Door middel van mijn vakkennis en ervaring wil ik jou graag verder helpen bij het ordenen en organiseren van jouw leven en leefomgeving, zodat ook jij kunt doen wat écht belangrijk voor je is. Iedereen heeft zijn eigen talenten en misschien kan ik jou van dienst zijn door mijn talenten voor jou in te zetten.


Talitha Messchendorp


Getrouwd met : Daniel

Moeder van: Luca, Ilya en Levi

 Groetjes,

Talitha