Selecteer een pagina

Over mij, Suzanne, jouw opruimcoach

Voel jij ook onrust in je eigen huis? Wil je wel opruimen, maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom je steeds weer in de rommel terecht, terwijl je wel opruimt? Antwoord je op alle vragen ja? Haal dan eerst even rustig adem. Mijn naam is Suzanne en ik ben een professionele opruimer, ook wel opruimcoach genoemd. Met mijn kennis en kunde kan ik jou helpen, zodat je voor eens en altijd klaar bent met opruimen.

Nooit meer opruimen? Jazeker!

Ik hoor je nu bijna denken: “Voor eens en altijd klaar zijn met opruimen? Als in nooit weer opruimen? Is dat mogelijk?” Ja, dat is het zeker!

Ik ken niemand die écht blij wordt van het opruimen zelf (zelfs Marie Kondo niet). Dus waarom zou je onnodig veel tijd besteden aan opruimen, als je ook kan thuiskomen in een huis waar niet overal spullen liggen? In een huis waarin je echt kunt ontspannen?

Ik ben opruimcoach met een holistische werkwijze

Doordat ik als opruimcoach gebruik maak van een holistische werkwijze kijken we verder dan jouw spullen. Ik kijk dus ook naar jou als persoon. Zo achterhalen we samen hoe je in de situatie bent gekomen waarin je spullen de overhand hebben genomen. Wanneer we dat weten, kunnen we ervoor zorgen dat je uit die situatie gaat. Dit kan bijvoorbeeld met behulp van een kaartendeck of Reiki, maar vooral ook door het stellen van vragen. Mijn vragen zullen soms direct zijn, want ik zeg waar het op staat. Dat doe ik, zodat jij hét resultaat kunt halen waar je van droomt. Ondertussen sta ik als opruimcoach ook naast je, motiveer je en laat je nieuwe inzichten zien.

opgeruimd huis - huis organiseren

Suzanne is een rustige en kundige helpende hand voor de kleine en grote opruimklus. Haar zinvolle vragen hielpen mij om meer helderheid in mijn houding t.o.v. mijn spullen te krijgen. Beslissingen werden gestimuleerd en meer daadkracht en ook plezier in het opruimproces is zo bij mij ontstaan. Dank voor jou hulp!

Kaya, Groningen

Altijd omringd door spullen

Als kind was ik altijd omringd door spullen. Ik had een slaapkamer van 4 vierkante meter dus de spullen lagen letterlijk overal. Ik probeerde het wel netjes te houden en op te ruimen, maar het was eigenlijk altijd tevergeefs. Het werd weer een chaos en dat gaf me zoveel onrust.

Op een gegeven moment besloot ik spullen weg te doen, want ik werd er onrustig van om spullen te hebben waar ik niet blij van werd en die ik niet gebruikte. De spullen waar ik wel trots op was, kregen een mooi plekje. Ik kon voor het eerst ervaren wat minder spullen en meer ruimte met mij doen. Namelijk rust geven, een plekje om jezelf te mogen zijn en zoveel meer! De veranderingen die je doorgaat na het minimaliseren van je spullen, zijn ontelbaar maar toch allemaal zo bijzonder.

Hoe ik een professionele opruimer werd

Toen ik nog in de Accountancy werkte, miste ik voldoening en een toegevoegde waarde hebben in mijn werk. Dat heeft mij dan ook doen besluiten om een carrièreswitch te maken naar professioneel opruimer, oftewel opruimcoach. Mijn eerste stap in de reis van doen waar ik écht blij van word, is de opleiding tot professional organizer van Ilona Visker volgen. Deze opleiding voelde als thuiskomen. Ik leerde ein-de-lijk hoe ik andere vrouwen kan helpen bij het creëren van hun droomhuis.

Daarna heb ik nog de opleiding Holistisch organizer en Reiki 1 gedaan. Alles wat ik hier geleerd heb neem ik mee in mijn organizing sessies. Allemaal zodat ik je kan helpen om dat fijne resultaat te behouden, want ik neem aan dat je net als ik nooit weer in een huis wil zitten waar je je opgesloten voelt door de spullen en niet tot rust kan komen.

3 opleidingen richting organizing gevolgt

100+ vuilniszakken gevuld

1.400+ uren met klanten

Laat mij je helpen!

Wil je graag weten hoe ik jou als opruimcoach kan helpen bij het opruimen en reorganiseren van jouw huis of werkplek? En hoe ik je kan helpen om jouw ruimte(s) georganiseerd te houden? Neem dan contact met mij op, want ik vertel het je graag!