Selecteer een pagina

Over mij

Voel jij ook onrust in je eigen huis? Wil je wel opruimen maar weet je niet hoe je moet beginnen? Kom je steeds weer in de rommel terwijl je wel opruimt? Antwoord je op alle vragen ja? Haal dan eerst even rustig adem. Ik kan jou hiermee helpen zodat je voor eens en altijd klaar bent met opruimen.

Ik hoor je nu bijna denken: “Voor eens en altijd klaar zijn met opruimen? Als in nooit weer opruimen? Is dat mogelijk?” Ja, dat is het zeker!

Ik ken niemand die écht blij wordt van het opruimen zelf (zelfs Marie Kondo niet). Dus waarom zou je onnodig veel tijd besteden aan opruimen als je ook kan thuiskomen in een huis waar niet overal spullen liggen maar waar je kan ontspannen.

Doordat ik gebruik maak van een holistische werkwijze kijken we verder dan jouw spullen. Ik kijk dus ook naar jou als persoon. Zo achterhalen we samen hoe je in de situatie bent gekomen waarin je spullen bepalen maar vooral hoe je vooral uit deze situatie blijft. Dit bijvoorbeeld met behulp van een kaartendeck, Reiki maar vooral ook door het stellen van vragen. Mijn vragen zullen soms direct zijn, want ik zeg waar het op staat zodat jij dat resultaat kan halen waar je van droomt. Maar ondertussen sta ik ook naast je, motiveer je en laat je nieuwe inzichten zien.

Suzanne is een rustige en kundige helpende hand voor de kleine en grote opruimklus. Haar zinvolle vragen hielpen mij om meer helderheid in mijn houding t.o.v. mijn spullen te krijgen. Beslissingen werden gestimuleerd en meer daadkracht en ook plezier in het opruimproces is zo bij mij ontstaan. Dank voor jou hulp!

Kaya, Groningen

Als kind zijnde was ik altijd omringd door spullen. Ik had een slaapkamer van 4 vierkante meter dus de spullen lagen letterlijk overal. Ik probeerde het wel netjes te houden en op te ruimen, maar het was eigenlijk altijd tevergeefs. Het werd weer een chaos en dat gaf me zoveel onrust.

Op een gegeven moment besloot ik spullen weg te doen. Want ik wilde van de onrust af en die spullen gebruikte ik niet en werd ik ook niet blij van. De spullen waar ik wel trots op was, kregen een mooi plekje. Ik kon voor het eerst ervaren wat minder spullen en meer ruimte met mij doen. Namelijk rust geven, een plekje om jezelf te mogen zijn en zoveel meer. Want de veranderingen die je doorgaat na het minimaliseren zijn ontelbaar maar toch allemaal zo bijzonder.

Toen ik nog in de Accountancy werkte, mistte ik voldoening en een toegevoegde waarde hebben in mijn werk. Dat heeft mij dan ook doen besluiten om een carrièreswitch te maken naar organizing. Mijn eerste stap in de reis van doen waar ik écht blij van word is de opleiding tot professional organizer van Ilona Visker volgen. Deze opleiding voelde als thuis komen. Ik leerde ein-de-lijk hoe ik andere vrouwen kan helpen bij het creëren van hun droomhuis. Daarna heb ik nog de opleiding Holistisch organizer en Reiki 1 gedaan. Alles wat ik hier geleerd heb neem ik mee in mijn organizing sessies. Allemaal zodat ik je kan helpen om dat fijne resultaat te behouden. Want ik neem aan dat je net als ik nooit weer in een huis wil zitten waar je je opgesloten voelt door de spullen en niet tot rust kan komen.

3 opleidingen richting organizing gevolgt

100+ vuilniszakken gevuld

1.400+ uren met klanten

Durf jij de stap te nemen en te kiezen voor jezelf? Neem dan contact op via mijn contactformulier! Dan kunnen we samen een intakegesprek plannen. Of kijk eens in mijn webshop om te kijken hoe ik je online kan helpen.