Selecteer een pagina

Tarieven

Bekijk hier de tarieven voor home organizing en business organizing. Vooraf zal altijd een kosteloos intakegesprek plaats vinden om kennis te maken en te kijken hoe we jouw droomsituatie aan kunnen pakken!
Contact

home organizing

Closet organizing

Bij dit traject wordt de gehele kledingkast (samen) uitgezocht en georganiseerd. Hierdoor ligt kleding op een logische plek en is het makkelijker te vinden.

Aantal uren is variabel

Vanaf € 249,- incl. BTW

Home organizing

Dit zijn alle organizing situaties wat geen closet organizing is. Voor voorbeelden, zie: Organizing.

Werkafspraken van gemiddeld 2-3 uren

€ 50,- incl. BTW per uur

Testimonials

Wat andere ambitieuze vrouwen zeggen

“Ze luisterde goed naar mijn specifieke wensen en dacht hierin mee.”

“Suzanne heeft mij geholpen met het aanpakken van een grote klus: het op orde brengen van mijn tassenzolder. Hier stel ik nu meer dan 1.000 tassen ten toon, heb ik een ateliertje en een voorraad leren lappen. Van tevoren zaten veel tassen nog in dozen en moest er van alles gesorteerd worden. De drempel om te beginnen was heel hoog. Met hulp van Suzanne hebben we de klus opgedeeld in stappen en het gestructureerd aangepakt. Systeem in het werk zelf en de uiteindelijke presentatie/opslag. Suzanne is ‘down to earth’ en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ze luisterde goed naar mijn specifieke wensen en dacht hierin mee. En ondertussen ook nog gezellig, een aanrader!”

Lotte, Groningen

“Zo blij mee!”

“Suzanne heeft mij geholpen met het overzichtelijk maken van papieren wereld. Een kast vol; wat moet in de mappen en wat kan weg… Alles netjes in mappen en mooi gescheiden en overzichtelijk. Zo blij mee. Suzanne vraagt wat verwacht je en gaat rustig aan de slag met een super eindresultaat. Dus heb je net als ik het overzicht verloren: Suzanne bellen. 💕 “

Jantje, Zevenhuizen