Organizing

Enkel spullen hebben waarvan je echt blij wordt, in een opgeruimd huis waarin je al jouw spullen gemakkelijk weet te vinden. Dat is een huis dat echt als een thuis voelt en waarin je volledig tot rust kan komen. Is je huis eenmaal opgeruimd? Dan is je hoofd dat ook en heb je meer tijd voor de andere, mooie dingen in het leven. Wil je voor eens en voor altijd een opgeruimd en georganiseerd huis? Laat mij je dan helpen door middel van 1-op-1 opruimcoaching!

Waarom opruimcoaching?

Is het momenteel bij jou thuis een chaos en heb je geen idee waar je kan beginnen? Of ben je altijd maar aan het zoeken naar die ene outfit of je huissleutels en wil je dat niet langer? Laat mij je dan 1-op-1 helpen met het opruimen en organiseren van jouw huis! Ik kan je verzekeren dat je versteld gaat staan van de verandering op korte termijn!

Dit doe ik met effectieve opruimmethodes waardoor jouw huis een fijne plek wordt en blijft, wat resulteert in meer tijd. En in deze wereld waar altijd iets gebeurd, is je tijd zo  waardevol. Met mijn hulp pak jij dus echt voor altijd de regie weer terug over jouw spullen, je huis maar vooral over jouw leven!

opruim coach professioneel opruimer
opruim coach professioneel opruimer

Wat kan je verwachten?

Het meeste resultaat behaal ik met vrouwen die echt klaar zijn om de regie terug te pakken over hun leven. Dit betekent dat ik in mijn organizing eerlijk ben en je ook directe vragen stel. Ik zeg waar het op staat – en niet om vervelend te zijn, maar zodat jij ook echt dat droomhuis krijgt wat je altijd al hebt gewilt.

Daarnaast ben ik er om al je vragen te stellen, is er ruimte voor jouw verhaal, laat ik je nieuwe inzichten zien en begeleid ik je door het hele project heen. Dit doe ik momenteel aan hand van een drietal pakketten. Vooraf vind altijd een kennismaking plaats zodat we kunnen kijken of het een match is, ik wil zelf namelijk ook zeker weten dat ik de gene ben die jou verder kan helpen.

Mocht je niet genoeg hebben aan het aantal uren, kan je altijd extra losse uren erbij doen. Dit bespreken we ook bij de kennismaking zodat jij niet voor verassingen staat.

Manieren om met mij te werken

Naar iets anders op zoek?

Valt wat jij wil buiten deze pakketten? Is het bijvoorbeeld echt tijd om de slaapkamer of zolder eens aan te pakken?

Dan denk ik ook graag met je mee!

Ik help je graag zo goed mogelijk en soms is maatwerk daar het beste voor.

De volgende stappen lopen we door bij organizing:

1

The full pull

Categoriseren

Keuzes maken

Plek geven

Organizen

Testimonials

Wat andere vrouwen zeggen

“Ze luisterde goed naar mijn specifieke wensen en dacht hierin mee.”

“Suzanne heeft mij geholpen met het aanpakken van een grote klus: het op orde brengen van mijn tassenzolder. Hier stel ik nu meer dan 1.000 tassen ten toon, heb ik een ateliertje en een voorraad leren lappen. Van tevoren zaten veel tassen nog in dozen en moest er van alles gesorteerd worden. De drempel om te beginnen was heel hoog. Met hulp van Suzanne hebben we de klus opgedeeld in stappen en het gestructureerd aangepakt. Systeem in het werk zelf en de uiteindelijke presentatie/opslag. Suzanne is ‘down to earth’ en niet bang om de handen uit de mouwen te steken. Ze luisterde goed naar mijn specifieke wensen en dacht hierin mee. En ondertussen ook nog gezellig, een aanrader!”

Lotte, Groningen

“Zo blij mee!”

“Suzanne heeft mij geholpen met het overzichtelijk maken van papieren wereld. Een kast vol; wat moet in de mappen en wat kan weg… Alles netjes in mappen en mooi gescheiden en overzichtelijk. Zo blij mee. Suzanne vraagt wat verwacht je en gaat rustig aan de slag met een super eindresultaat. Dus heb je net als ik het overzicht verloren: Suzanne bellen. ?”

Jantje, Zevenhuizen

“Haar zinvolle vragen hielpen mij om meer helderheid in mijn houding t.o.v. mijn spullen te krijgen”

“Suzanne is een rustige en kundige helpende hand voor de kleine en grote opruimklus. Haar zinvolle vragen hielpen mij om meer helderheid in mijn houding t.o.v. mijn spullen te krijgen. Beslissingen werden gestimuleerd en meer daadkracht en ook plezier in het opruimproces is zo bij mij ontstaan. Dank voor jou hulp!”

Kaya, Groningen

“Wat fijn dat jij mij kon helpen.”

“Suzanne, wat fijn dat jij mij kon helpen. De map met de belangrijke papieren is weer netjes en wat hebben we veel weg gedaan! De kast is verder ook netjes en goed verdeeld: bovenste plank mijn diabetes spullen en daaronder de belangrijke papieren. Nogmaals dankjewel en fijn dat je er was.”

Patricia, Groningen

Twijfel je nog of een organizer wel is wat je zoekt? Of weet je niet zo goed welk pakket bij je past of wil je liever maatwerk? Of heb je andere vragen?

Plan dan hieronder een kennismakingsgesprek met mij in. Ik denk graag met je mee!

Wil je het toch liever eerst zelf proberen?

Of vind je het maar niks dat iemand die je niet kent bij je thuis komt?

Misschien wil je gewoon meer weten over opruimen en de psychologie daarachter?

 

Dan is mijn online training Opgeruimd en in control wat voor jou!

In totaal 11 modules en 2 bonus modules krijg jij alle kennis en handvaten om zelf aan de slag te gaan.

FAQ

Hoe ziet een organizing traject eruit?

Jij geeft aan dat je de regie weer terug wil pakken over je thuis, bijvoorbeeld via mijn contactformulier of Instagram. Leuk! Als jouw organizer gaan we er samen voor zorgen dat je weer ruste en orde in jouw huis ervaart.

Als allereerst kan je heel gemakkelijk contact met mij opnemen via Instagram, LinkedIn of gewoon via een mailtje. Dan kan ik je al snel een beeld geven van wat ik voor je kan betekenen.

Vervolgens plannen we een intakegesprek. Hier bekijken we de plek waar je graag mijn hulp bij wil en vertel je waar je momenteel tegen aanloopt. Ik zal dan vertellen wat ik voor je kan doen en hoe we dat aan kunnen pakken.

Na jouw akkoord starten we met de organizing sessies. Hierin gaan we echt samen aan de slag. De beste resultaten behaal ik met klanten die zelf ook toegewijd zijn om van het traject een succes te maken.

Nadien en eventueel tussentijds zal er ook een evaluatie plaats vinden. Dit om te zorgen dat we het resultaat bereiken die jij voor ogen had maar ook zodat ik weet hoe ik mijn klanten nóg beter kan blijven helpen.

Waar kan jij me allemaal mee helpen als organizer?

Als organizer kan ik jou helpen om weer grip op je huis te krijgen. De spullen overheersen niet meer, je weet alles te vinden en wat ik zelf ook erg belangrijk vind: je kan weer lekker ontspannen en tot rust komen van de dagelijkse bezigheden. Of dat nou je kinderen, werk, hobby of eigen bedrijf is. Ik gun dat iedereen.

Ik kan je dan ook helpen bij alle denkbare ruimtes in je huis. Denk aan je kledingkast (één van mijn favorieten), de keuken en voorraadkast, de zolder maar ook je slaapkamer of woonkamer bijvoorbeeld. Heb je nou een andere ruimte? Laat het me gerust weten, dan kunnen we samen kijken wat ik voor je kan betekenen.

Wat maakt jou anders dan andere organizers?

Vroeger als kind had ik een slaapkamer van 4 m2 en toch kreeg ik het voor mekaar om er een bende van te maken. Hoe dat is me nog steeds een raadsel. Op een gegeven moment besloot ik dat ik dat niet meer wilde en alleen nog spullen om me heen wilde hebben waar ik blij van werd. En zo is mijn organizing reis begonnen.

Ik koos een opleiding en baan waar het organiseren ook in terugkwam: namelijk Accountancy – het organiseren van cijfers makkelijk gezegd. Maar hieruit haalde ik niet de voldoening waar ik naar op zoek ben. Dit haal ik wel uit het organizen, want ik gun iedereen een thuis waar ze tot rust kunnen komen en lekker hunzelf kunnen zijn. Ik ben ook van mening dat een opgeruimd huis je hele leven veranderd.

Daarnaast heb ik me verdiept (en dat blijf ik ook doen) in het holistisch organizen. Dit is nog een vrij uniek concept maar het heeft zo’n toegevoegde waarde voor jou. Want ik kijk verder dan alleen het opruimen, bijvoorbeeld naar hoe je op dit punt bent gekomen (en in de toekomst kan voorkomen).

Al deze ervaringen mag ik weer gebruiken in het leukste werk wat er is: namelijk jouw helpen om de regie weer terug te pakken over je huis waardoor je hele wereld lichter wordt.

Moet ik per se spullen weg gooien?

Van mij moet je helemaal niks, laat me dat voorop stellen. Maar vaak is het wel het geval dat vrouwen te veel spullen in een te kleine ruimte willen stoppen. Vaak zijn dit ook nog eens spullen waar ze helemaal niet blij van worden en die ze eigenlijk helemaal niet willen bewaren.

Daarom focus ik op wat je wil houden in plaats van wat weg moet. Want hoe zonde is het als jij allemaal mooie spullen met herinneringen in je huis hebt maar die ergens achterin de kast staan? Deze gaan we samen een mooie plek geven zodat je echt van deze spullen kan genieten.

Ben je alleen maar werkzaam in Groningen?

Nee, ik ben wel een Groninger in hart en nieren maar ik kom gewoon bij je langs als je in de provincies Groningen, Friesland en Drenthe woont. Als je buiten deze provincies woont, laat het me even weten – dan kunnen we altijd kijken naar een passende oplossing.

Wat kost jouw hulp?

Het intakegesprek is altijd kosteloos. Dat is zo omdat ik het belangrijk vind dat het van beide kanten goed voelt. Je laat me tenslotte alle geheimen van je huis zien.

Ik heb een aantal pakketten en daarnaast kan je ook losse organizing sessies boeken. Bij het intakegesprek zal ik je ook een inschatting geven van welk pakket het meest passend in jouw situatie is. Zie Tarieven voor de prijzen (bij pakketten is er sprake van een aanbetaling van 50%).

Wat kan ik van jou verwachten buiten de organizing sessies om?

Ik ben buiten de organizing sessies beschikbaar via What’s App of mail voor vragen, motivatie, een update of waar jij maar behoefte aan hebt. Zo kan je tussen de organizing sessies ook lekker door als je ergens tegen aan loopt.

Daarnaast verwacht ik van jou dat jij je aangemaakte afspraken houdt. Als we bijvoorbeeld afspreken dat jij iets aanpakt voor onze afspraak, verwacht ik dat ook van je. Andersom kan jij ook verwachten dat ik me ook houd aan mijn gemaakte afspraken.

Moet ik opruimen voor je komt?

Zeker niet! Voor mij is het belangrijk dat ik je thuis zie zoals het is. Als jij net hebt opgeruimd (of waarschijnlijk wat spullen naar de kast hebt verplaatst) geeft dit niet een beeld van hoe jij je thuis gebruikt.

Daarnaast hoef je je voor mij echt niet te schamen. Ik heb al genoeg gezien en geen chaos is mij te gek.

Ik zie op je website holisme en holistisch organizer voorbij komen. Betekent dit dat je zo'n zweefteef bent?

Alles behalve! Ik ben echt een nuchtere Groninger ondanks dat het holisme wel terugkomt in mijn werkwijze.

Voor mij is het holisme vooral (zelf)liefde. Liefde voor jezelf, voor een ander, voor je huis en ga zo maar door. We kijken dan ook naar van welke spullen jij blij wordt en hoe deze goed tot hun recht kunnen komen in je huis.

Al die perfecte plaatjes op het internet hoeven van mij niet zo. Kan je me dan alsnog helpen?

Of je nou wel of niet van ‘perfect’ georganiseerde huizen houdt, ik kan je helpen. Samen gaan we eerst een beeld schetsen van hoe jij graag je woning ziet. En vanuit dat beeld zullen we samen aan de slag gaan.

Ik houd helemaal niet van opruimen. Kan jij het misschien voor mij doen?

Ik snap je helemaal. Maar jij moet uiteindelijk de regie weer pakken over jouw huis. En daar help ik je bij. Maar dit betekent dus wel dat jij nodig bent in het opruimproces. In welke mate dat is, kunnen we bespreken bij het intakegesprek.

Als je me eenmaal hebt geholpen, zit ik dan aan jouw hulp vast?

Nee, ik leer jou hoe je het zelf kan doen. Dus nadat een traject is afgerond heb je mijn hulp in principe niet meer nodig.

Het kan natuurlijk zijn dat je een andere ruimte nog aan wilt pakken of dat het toch niet zo goed lukt als je had gehoopt. Dan help ik je natuurlijk graag verder en gaan we kijken wat wel werkt.