Speciaal voor jou

In één dag naar die opgeruimde kledingkast waar je altijd al van droomde met mijn hulp: het enige wat jij hoeft te doen is besluiten wat je wil bewaren – en daar help ik je ook bij zodat je keuzes maakt waar je echt achter staat.

Wanneer je aan een kledingkast denkt, zie je vaak dat perfect georganiseerde plaatje voor je. Elk kledingstuk heeft een eigen plek en is netjes georganiseerd op type en kleur. De stapels zijn netjes opgevouwen en in de lades is alles verdeeld over mandjes. Naast de kleding, is er ook een fijne make-uphoek waar de sieraden prachtig uitgestald zijn. Het straalt rust uit en zou echt een moment voor jezelf zijn voordat de drukte van de dag begint.

Maar eerlijk gezegd is deze georganiseerde kledingkast eerder een droom dan de realiteit. Als je ‘s ochtends voor je eigen kledingkast staat, lijkt het meer op een slagveld. Je voelt je overweldigd en verloren. De kledingkast is één van de weinige plekken in huis die echt helemaal van jou is, maar toch lijkt het bijna onmogelijk om het netjes te houden.

Steeds weer terug bij af…

Je hebt het keer op keer geprobeerd om je kledingkast netjes te krijgen, maar je loopt steeds weer tegen dezelfde frustraties aan, zoals:

 • Het onvindbaar zijn van dat ene jurkje waarvan je dacht dat het perfect zou zijn voor vandaag
 • Het gevoel dat je kledingkast geen weerspiegeling is van jouw stijl en persoonlijkheid
 • De onzekerheid over waar te beginnen, want de berg met kleding lijkt alleen maar te groeien
 • Het feit dat je kledingstukken ergens rondslingeren, waardoor je nooit weet wat je echt hebt en hoe je ze kunt combineren
 • Dat jij je kostbare tijd eigenlijk helemaal niet wil besteden aan opruimen, maar aan de dingen die er echt toe doen

Als jij je hierin herkent, dan is het echt tijd voor mijn hulp! Als professional organizer ben ik hier om je te begeleiden bij het gestructureerd opruimen en organiseren van je kledingkast. Maar bij ‘Speciaal voor jou’ gaan we nog een stap verder. Ik kijk niet alleen naar het opruimen, maar ook naar hoe jij wil dat je eruit ziet en welke uitstraling je wil hebben. Zo kan ik je helpen afscheid te nemen van de kledingstukken die niet langer passen bij wie jij nu bent. Daarnaast zorg ik ervoor dat alles weer netjes in je kast beland zodat jij hier geen omkijken meer naar hebt.

kledingkast opruimen

Over jou

Je stelde je een kledingkast voor die als een weerspiegeling van jezelf zou zijn. Elke outfit zou een statement zijn en je ochtenden zouden beginnen met een vleugje plezier door het kiezen van een outfit. Dat moment voor jezelf in de ochtend was precies wat je zocht zodat je ochtenden niet meer zouden voelen als een race tegen de klok.

Maar de realiteit is anders. Je wil succesvol zijn in je werk en je kleden op een manier die je zelfvertrouwen geeft. Maar keer op keer wordt deze wens overschaduwd door het dagelijkse leven. Je weet precies hoe je wil dat je kledingkast eruit ziet en welke kleding daarbij hoort. Toch lijk je vast te zitten in je eigen hoofd en blijft het er steeds bij.

Je kast zit boordevol kleding, en niet alleen in je kast – kleding lijkt zich overal te verspreiden door je huis. Die stapel met kleding op je stoel lijkt met de dag te groeien. Met al deze chaos om je heen is het begrijpelijk dat je overweldigd raakt.

Hierdoor weet je niet waar je moet beginnen. Je voelt je vastzitten en uit pure frustratie blijf je bij het oude, de chaos blijft onveranderd. Weer een dag waarop het niet gelukt is om je kledingkast op orde te krijgen.

Je hebt wel eens gehoord van de Marie Kondo-methode – “Word ik hier blij van?” Het klinkt zo logisch, maar wanneer je het probeert toe te passen op je kledingkast, lijkt het alsof je verstrikt raakt in een web van emoties en twijfels. Hoe kun je deze vraag gebruiken om daadwerkelijk een opgeruimde kledingkast te krijgen en niet eindeloos te twijfelen over elk kledingstuk? Want voor elk kledingstuk lijkt wel een reden te zijn om het te houden in plaats van het weg te doen.

Je had vanochtend al bedacht welke outfit je wilde dragen naar je werk – dat ene kledingstuk waar je je altijd zo zelfverzekerd in voelt. Maar wanneer je voor je kledingkast staat, is dat kledingstuk spoorloos verdwenen. Je kijkt op de stoel en in de wasmand, maar het kledingstuk is nergens te vinden. Omdat je anders te laat komt voor je afspraak, trek je gauw iets anders uit je kast. Je hebt al te veel tijd verspilt aan het zoeken naar dat ene kledingstuk.

Wanneer je eenmaal begint met opruimen, haal je alle kleding uit de kast. Omdat als je iets doet, je het meteen goed wilt doen, toch? In het begin ben je nog gemotiveerd en kun je veel wegdoen. Maar halverwege raak je het overzicht kwijt. Je ziet de volgende stap niet meer en raakt gefrustreerd. Je hebt geen idee hoe je verder moet en uiteindelijk stop je alles weer terug in de kast. Resultaat: je bent geen stap verder gekomen en bent teleurgesteld in jezelf.

Je beseft nu dat je veel kostbare tijd besteed aan opruimen terwijl je dat helemaal niet wil. Die tijd had je graag anders besteed – ontspanning voor jezelf, quality time met je kinderen en gezin of het laten groeien van je bedrijf. Maar elke keer dat je die volle kledingkast ziet, word je herinnert aan de tijd die verloren is gegaan.

Het is tijd om het anders te doen. Je verdient een kledingkast die uitstraalt wie jij bent zonder kleding waar je niet meer blij van wordt.

Daarnaast verlang jij naar…

… een kledingkast waarin al je kleding op één plek ligt, in plaats van verspreid door je huis. Dit betekent dat je ‘s ochtends zonder stress je outfit kunt kiezen omdat je in een oogopslag ziet wat je hebt. Hierdoor begin je je dag ontspannen en vol zelfvertrouwen, met genoeg tijd voor een rustig ontbijt.

… niet alleen nu een opgeruimde kledingkast, maar een kledingkast die netjes blijft, zodat je over een halfjaar niet opnieuw hoeft te beginnen. Je zoekt naar de tools en inzichten die je helpen je kledingkast moeiteloos georganiseerd te houden. Jouw kostbare tijd wil je besteden aan wat er echt toe doet, en dat betekent niet steeds je kledingkast opnieuw uit moeten zoeken.

… een kledingkast die een weerspiegeling is van wie jij bent. Je wilt voor je kledingkast staan en zonder aarzeling een outfit kiezen die past bij je stemming en wie jij wil zijn. Alles wat niet bijdraagt aan deze jij, wil je laten gaan en anderen gelukkig mee maken.

… iemand die de last van het opruimen van je kledingkast uit handen neemt. Je hebt geen zin om kleding weg te brengen of na te denken over de beste opbergoplossingen. Wat je wilt, is alles overlaten aan een professional organizer met passie voor haar werk zodat jij nergens meer naar om hoeft te kijken.

… snelle en zichtbare resultaten. Je bent de eindeloze pogingen zat en wil niet langer worstelen. Je wil nu eindelijk die opgeruimde kledingkast realiseren waar je al zo lang van droomt, het liefste gisteren nog in plaats van vandaag.

 

opruim coach opgeruimd huis

Testimonials

Wat andere vrouwen zeggen

“Haar aanpak is geweldig: binnen een paar uur hadden we alle stukken uitgezocht en de hele kast opnieuw ingedeeld.”

“Ik voelde al maandenlang dat mijn kledingkast een make-over nodig had, en eigenlijk gold dat niet alleen voor mijn kast, maar ook voor mijn hele kledingstijl. Toch zag ik op tegen deze klus. Als ondernemende moeder is er altijd wel iets anders te doen, waardoor dit steeds op de achtergrond bleef. Het was frustrerend, omdat het me eigenlijk energie kostte om elke dag weer voor de kast te staan en te bedenken wat ik aan moest trekken.

Daarom ben ik zo ontzettend blij dat Suzanne me heeft geholpen. Haar aanpak is geweldig; binnen een paar uur hadden we alle stukken uitgezocht en de hele kast opnieuw ingedeeld. Nu is het elke ochtend een feestje om kleding uit te zoeken. Dank je wel, Suzanne, voor je waardevolle advies en hulp. En ook voor de heerlijke Reiki-behandeling. Deze combinatie is echt goud!”

Yvette, Peize

Waarom je mijn hulp als organizer in zou moeten schakelen

Als professional organizer sta ik los van je persoonlijke overtuigingen en emoties, wat me in staat stelt om eerlijk en kritisch te zijn over de kleding in je kledingkast. Mijn doel is om je te helpen alleen die kledingstukken te behouden waar je echt blij van wordt en die passen bij de persoon die je wil zijn. Dit betekent dat ik je zal uitdagen en kritische vragen zal stellen om ervoor te zorgen dat je de beste keuzes maakt.

Jij hoeft je alleen te focussen op het bepalen van wat je wil houden. De rest neem ik volledig uit handen. Terwijl ik bezig ben met het sorteren en organiseren van je kledingkast, kun jij je tijd besteden aan andere belangrijke dingen. Misschien wil je die overvolle mailbox aanpakken of wat quality time doorbrengen met je gezin. Wanneer ik vertrek, laat ik je achter met een georganiseerde kledingkast en omgeving. Bovendien neem ik de kleding die je niet meer wil mee, met uitzondering van items die je wil verkopen of aan bekenden wil geven.

Dankzij mijn ervaring als professional organizer weet ik precies hoe ik zo effectief en snel mogelijk een prachtig georganiseerde kledingkast kan creëren. Ik behoud het overzicht en zorg ervoor dat je niet te lang blijft twijfelen over bepaalde kledingstukken. Mijn doel is om je te helpen snel en doeltreffend een verandering in je kledingkast te creëren.

Voorafgaand aan ons opruimproject ontvang je een korte vragenlijst. Dit geeft me inzicht in wie je bent en wat je wil uitstralen. Tijdens onze sessie kan ik gerichte vragen stellen over je stijlvoorkeuren en wat past bij jouw persoonlijkheid en doelen. Dit bespaart waardevolle tijd omdat we niet op de dag zelf hoeven te achterhalen wie je bent. Bovendien is dit proces een bewustwordingsmoment voor jou, waarbij je nadenkt over wie je wil zijn en wat je wilt uitstralen.

Door mijn onafhankelijkheid, efficiëntie en persoonlijke aanpak hoop ik je niet alleen te voorzien van een opgeruimde kledingkast, maar ook van de tools en het bewustzijn om op lange termijn georganiseerd te blijven en je persoonlijke stijl te omarmen. Samen creëren we een kledingkast die niet alleen geordend is, maar ook een weerspiegeling is van wie jij bent en wie je wil zijn.

De keuze is aan jou.

Blijft je kledingkast die irritatiefactor of laat je mij een opgeruimde kledingkast voor je creëren?

opruimen en organiseren opruim coach

Hi, ik ben Suzanne,
jouw professional organizer

Mijn reis van een veelbelovende carrière in de Accountancy naar het ontwikkelen van een passie voor Professional Organizing is een verhaal van verandering. Terwijl ik mijn kracht voor organiseren inzette in de Accountancy, besefte ik dat er meer moest zijn dan alleen cijfers.

In professional organizing vond ik mijn passie: vrouwen helpen hun huizen om te toveren tot georganiseerde ruimtes waar ze zich thuis voelen. Je huis moet je inspiratie geven en je moet er tot rust kunnen komen. Ik heb zelf ervaren hoe belangrijk dit is. Daarom ben ik toegewijd aan het begeleiden van vrouwen bij hun opruimreis.

In de afgelopen jaren heb ik vele inspirerende vrouwen geholpen duizenden items te organiseren en afscheid te nemen van overbodige spullen. Maar wat nog belangrijker is, is dat deze vrouwen een transformatie hebben doorgemaakt. Ze hebben geleerd hoe ze effectief kunnen opruimen en bewust hun tijd kunnen besteden.

Wat je kan verwachten bij Speciaal voor jou

Een telefonisch kennismakingsgesprek

In dit telefoongesprek (vraag hier aan) kun jij al je vragen stellen en vertel ik meer over mijn werkwijze. Ook plannen we een datum waarbij we kijken naar jouw agenda, zodat je geen andere afspraken hoeft te verschuiven bijvoorbeeld.

h

Een vragenlijst

Deze vragenlijst vul je uiterlijk drie dagen voor onze afspraak in. Zo krijg ik een goed beeld van jouw wensen en verwachtingen, wat mij helpt om gericht te werk te gaan op de dag zelf.

De dag zelf (6 uur lang)

 • We nemen de vragenlijst door om er zeker van te zijn dat er geen onduidelijkheden zijn
 • Ik geef jou een Reiki behandeling
 • We halen alle kleding uit de kast en sorteren deze in categorieën (eventueel kan jij nu iets anders doen)
 • Per categorie gaan we bepalen wat mag blijven en een plekje in je kledingkast verdient
 • We gaan de kledingkast indelen met de kleding die mag blijven en eventuele organizers (ook dan kan jij eventueel iets anders gaan doen)
 • Nadat de hele kledingkast en omgeving netjes is, zal ik je vertellen wat waar in je kledingkast ligt, hoe je dit het beste bij kan houden en zal ik eventuele speciale opvouwtechnieken uitleggen
 • Overbodige kleding: de kleding die jij niet meer wil bewaren neem ik voor je mee naar een goed doel. Eventuele kleding die je wil verkopen of weggeven aan bekenden uitgezonderd

Dit allemaal om jou te helpen een kledingkast te creëren die niet alleen georganiseerd is, maar ook perfect aansluit bij je stijl en behoeften. Samen gaan we aan de slag om jouw ideale kledingkast te realiseren.

Testimonials

Wat andere vrouwen zeggen

“Door de opruim methodes van Suzanne heb ik zoveel meer overzicht!”

“Ik raad iedereen Suzanne aan, wanneer je echt even weer orde in je hoofd en huis wil! Ik heb mijn kledingkast laten organiseren en alleen dat geeft zo enorm veel rust! Ik heb overzicht en het blijft echt netjes. Normaal met een kast opruimen was het een week geordend en daarna lag alles weer door elkaar. Door de opruim methodes van Suzanne heb ik zoveel meer overzicht! Ik heb de dag als heel relaxed ervaren. Ze heeft mij mega goed geholpen en het voelde alsof ik haar al ontzettend lang ken! Geef jezelf dit lekker cadeau zou ik zeggen, want dit is fantastisch!!

Annabel, Bunschoten-Spakenburg

Hierna heb jij...

 • Meer tijd over omdat je gemakkelijk en snel de juiste outfit kan kiezen
 • Minder stress doordat je kledingkast een gevoel van rust geeft in plaats van frustratie
 • Meer overzicht over wat je eigenlijk hebt aan kleding
 • Meer ruimte doordat de kleding die je daadwerkelijk gebruikt zo efficiënt mogelijk opgeruimd is
 • Meer zelfvertrouwen doordat je kleding draagt die je leuk vind en bij je past
 • Meer geld doordat je minder impulsieve aankopen doet of kleding dubbel koopt
 • Meer tijd voor andere dingen in het leven
 • Beter inzicht in welke kleding bij jou past
  Zoals je leest, brengt Speciaal voor jou je zoveel meer dan alleen een opgeruimde kledingkast!

  Ben jij er klaar voor?

  Ik weet dat je er klaar voor bent en anders wil, anders was je niet al tot hier gekomen. Want je bent klaar met tijd verspillen, kleding waar je
  niet blij van wordt en de onrust die je kledingkast je geeft.

  De belangrijkste vraag is of jij jezelf dit ook gunt.

  Zoja, plan dan hieronder ons kennismakingsgesprek! Ik heb in ieder geval heel veel zin om je te spreken.

  Gun je jezelf het nog niet? Zo zonde, maar over een paar maanden ben ik er ook nog.